iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Μ. Χριστοδουλάκης:
Όχι σε υποψηφιότητες
life style...


«Οι επιλογές που οφείλουμε να κάνουμε πρέπει να είναι πιο πολιτικές και να μην έχουν το στοιχείο του lifestyle, που επικρίνει η κοινωνία» ανέφερε ο βουλευτής ανατολικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ Μανόλης Χριστοδουλάκης, σχετικά με τις υποψηφιότητες στις ευρωεκλογές.

Ο κ. Χριστοδουλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτκά FM», λίγες ημέρες μετά τη διαφωνία που εξέφρασε με το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ο «γαλάζιος» ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, επανήλθε με νέα προειδοποιητικά πυρά, τονίζοντας πως «οι επιλογές που οφείλουμε να κάνουμε πρέπει να είναι πιο πολιτικές και να μην έχουν το στοιχείο του lifestyle, που επικρίνει η κοινωνία».

Ο κ. Χριστοδουλάκης υπενθύμισε ότι έχει διατελέσει γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και διαχειρίστηκε το ψηφοδέλτιο των προηγούμενων εκλογών, ενώ τόνισε με έμφαση ότι «οι επιλογές που οφείλουμε να κάνουμε πρέπει να είναι πιο πολιτικές και να μην έχουν το στοιχείο του lifestyle, που επικρίνει η κοινωνία».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο κ. Χριστοδουλάκης σημείωσε ότι καταθέτει τις απόψεις του στα όργανα του κόμματος για τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ, ενώ, απαντώντας σε ερώτηση αν έχει αρχηγικές φιλοδοξίες, απάντησε με κατηγορηματικό ύφος: «Το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό. Κακώς θεωρείται ότι έχω αρχηγικές βλέψεις».