iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Χρήστος Αηδόνης:
Μη χάσουμε τις
αναπτυξιακές ευκαιρίες


Τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Παλλήνης Χρήστο Αηδόνη υποδέχτηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο εν ενεργεία Δήμαρχος της πόλης Θανάσης Ζούτσος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και αφορούσε σε μία πρώτη ενημέρωση του κ. Αηδόνη για τα τρέχοντα ζητήματα και όσα υπολείπονται έως την 31η Δεκεμβρίου 2023 και την εκτέλεση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου.

Συμφωνήθηκε να υπάρχει μία στενή συνεργασία στο αμέσως επόμενο διάστημα ανάμεσα στα επιτελεία της απερχόμενης και νέας διοίκησης προκειμένου η μετάβαση με το νέο έτος να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών.

Στη συνέχεια ο νέος Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να απευθύνει χαιρετισμό στο στελεχιακό δυναμικό του Δήμου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Αηδόνης ευχαρίστησε πρωτίστως, τους υπαλλήλους για τη συνδρομή τους στην άριστη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, γεγονός που εξασφάλισε την ακεραιότητα του δημοκρατικού θεσμού.

Στη συνέχεια ο νέος Δήμαρχος Παλλήνης αναφέρθηκε στους κύριους στόχους της νέας διοίκησης που έχουν ως βασικό πυλώνα την καλή συνεργασία Δημοτικής Αρχής και προσωπικού, με μόνο σκοπό την αποτελεσματικότητα και την επίλυση προβλημάτων των Δημοτών.

Ο νέος Δήμαρχος, ειδική μνεία έκανε για το κλίμα σύνθεσης και συναίνεσης που προσδοκά να επικρατήσει τόσο στο προσωπικό όσο και στην κοινωνία προκειμένου να υλοποιηθεί το πρόγραμμα για το οποίο υπερψηφίστηκε ο συνδυασμός «Έξυπνη και Ανθρώπινη Πόλη».

Ο κ. Αηδόνης αναφέρθηκε ακόμη στις αναπτυξιακές ευκαιρίες που δεν πρέπει να χαθούν και συνεπώς ο Δήμος θα προχωρήσει προς την κατεύθυνση διεκδίκησης νέων χρηματοδοτικών πόρων.

Ο νέος Δήμαρχος κλείνοντας τον χαιρετισμό του μίλησε για την καμπάνια καταγραφής των αναγκών της πόλης σε κάθε σπίτι και γειτονιά έτσι ώστε με την ανάληψη της διοίκησης να υπάρχει μία πολύ σαφής εικόνα της γενικής κατάστασης του Δήμου.

Το ραντεβού του νέου Δημάρχου κ. Αηδόνη ανανεώθηκε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τις επόμενες ημέρες προκειμένου να γίνει αναλυτική ενημέρωση και γνωριμία με όλες τις Διευθύνσεις και Νομικά Πρόσωπα.

Ο νέος Δήμαρχος τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτεί και τους υπαλλήλους του Δήμου στο αμαξοστάσιο, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς χώρους Παιδικούς Σταθμούς και Σχολεία.